BALIKESİR / GÖNEN - Şehit Cengiz Topel Anaokulu

Şehit Cengiz Topel Anaokulu

KURTULUŞ MAH. 5001. Sok. No 6 GÖNEN BALIKESİR
Vizyon
Biz, çocuğunuzun gereksinimleri ve bireysel farklılıklarına uygun, tüm gelişim alanlarını destekleyen, kendine saygı ve güven duygusunu geliştirip, öz denetim kazandıran, her anlamda hayata hazırlayan zengin uyarıcı ve demokratik bir eğitim ortamı sunmak için varız. Ama En Önemlisi Gülümseyen, Kendine ve Çevresine Saygılı Milli ve Manevi Değerleri Taşıyan Bireyler Olmasına Katkıda Bulunmaktır.
Misyon
Her Çocuğun Tebessüm Eden Bir Yüzü. Geleceği için Söyleyeceği Bir Sözü Olsun Dileğiyle...
Başarılar
E-Twinning- Kodlama Eğitimi (Düzeye Göre). E-Twinning Okul Etiketi alındı. ERASMUS Bulgaristan ziyareti gerçekleştirildi. BİGEP Projesi kapsamında çalışmalarımız neticesi tüm öğretmenlerimiz başarı belgesi almıştır.
Sabah Grupları:08.00-12.45 Öğlen Grupları:13.15-18.00
Şehir İçi Yürüme Mesafesi
Özel Servis Hizmeti İsteğe Bağlı Olarak Verilmektedir.
Şehir Merkezinde
İl Merkezine Uzaklık : 104 Km.
Yüzde Yüz Yerleştirme Sağlandı.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda 01.10.2022 tarihi itibariyle Halk Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle "Akıl Zeka Oyunları" Kursu çalışmaları başlamıştır. 01.10.2023 tarihinden itibaren İlçe Milli Eğitim onay vermediğinden kurs açılamamıştır.
Proje Çalışmaları
E-Twinning- Kodlama Eğitimi (Düzeye Göre). E-Twinning Okul Etiketi alındı. BİGEP Projesi kapsamında çalışmalarımız devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS ÖĞRETMEN HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KABULÜ SAĞLANDI.AKREDİTE SAĞLANDI. Bir öğretmenimiz bu kapsamda Nisan döneminde öğretmen eğitimi faaliyetlerine katışmış ve Bulgaristan ziyareti yapılmıştır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda 01.10.2022 tarihi itibariyle Halk Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle "Görsel Sanatlar" Kursu çalışmaları başlamıştır. 01.10.2023 tarihinden itibaren İlçe Milli Eğitim onay vermediğinden kurs açılamamıştır.